Community Forums Archive

Go Back

Subject: Auto Tune Install Problem
Posted by: Kyoto
Date: 11/2/2007 4:00:49 PM

Hi,

Installing all my software on a new audio computer. Have installed Acid 6, Vegas 5. Installed and successfully authorized Auto Tune 3 Direct X - but when iI try to open up Auto Tune in Acid or Vegas it asks me to authorize Auto Tune again! Auto Tune generated a new challenge and I got a new response from Antares - it said it was successfully authorized again but still Acid and/or Vegas say its not authorized! I'm beginning to think its a Sony problem rather than an Antares one.

Any thoughts?

Thanks


Message last edited on 11/2/2007 4:02:16 PM by Kyoto.
Subject: RE: Auto Tune Install Problem
Reply by: MacMoney
Date: 11/2/2007 6:31:16 PM

Hi Kyoto,
Sorry I can't help you with AT3, but AutoTune 4 & v5.09 are trouble free in SF9, and Acid 6.
Have you talked to Antares?

George Ware

Subject: RE: Auto Tune Install Problem
Reply by: Kyoto
Date: 11/3/2007 10:36:33 AM

I should probably just upgrade to Auto Tune 5 which is VST and uses iLok for authorization. But I do have some projects in Acid & Vegas that are currently using Auto Tune 3 thought (which is Direct X). Auto Tune 3 settings will probably not be recognized by Auto Tune 5 because of this.

How can I totally uninstall Auto Tune 3? Does it leave and debris in the registry?

thanks

Subject: RE: Auto Tune Install Problem
Reply by: MacMoney
Date: 11/3/2007 3:53:29 PM

I've never used AT3 I would send Antares an e-mail

George Ware

Go Back