Community Forums Archive

Go Back

Subject: AP6 & Waves L3 Problem
Posted by: metaforensics
Date: 5/25/2007 10:06:48 AM

Quick question . I just upgraded from AP5 to 6, and now when I render out my tracks to either .wav files or MP3s in version 6 they sound overcompressed versus using AP5. And glitch on occasion even though the buffer rate is turned all the way up.. These are previous tracks that i have made in 5 and sounded great, but now turn crappy when rendered out in 6..I'm just wondering if anyone else is having his problem.
Thanks

Subject: RE: AP6 & Waves L3 Problem
Reply by: metaforensics
Date: 6/11/2007 2:17:40 PM

Bump..

Subject: RE: AP6 & Waves L3 Problem
Reply by: MacMoney
Date: 6/11/2007 6:24:46 PM

What are your L3 settings?
also what is your Atten read?
What version of L3?
Are you using L3 Ultra or Multi?

George Ware

Message last edited on 6/11/2007 6:26:23 PM by MacMoney.
Subject: RE: AP6 & Waves L3 Problem
Reply by: metaforensics
Date: 6/12/2007 7:13:08 AM

I'll get these setting once I'm home..Its just weird, because I'll open up a project I made in Version 5 and it sounds great. But then I'll go to re-render it down in AP6 and it sounds bad. Like its over compressed. Even when I take off the L3 Ultra off of the Master buss it still sounds bad.

Subject: RE: AP6 & Waves L3 Problem
Reply by: Illogical
Date: 6/12/2007 2:24:52 PM

I've had numerous issues where plug-ins that worked perfectly fine in Acid Pro 5 (and 4) no longer work (or are far less stable) in Acid Pro 6.

I really wonder if Sony is putting some DRM crap in their software as well. If so, I think we have a right to know.

Subject: RE: AP6 & Waves L3 Problem
Reply by: pwppch
Date: 6/12/2007 3:36:06 PM

Nope, no crap.

The problems with waves has been discussed here and in the Vegas Audio forums. Waves has promised an update, but so far we are not aware of one.

You should contact Waves to see what their status is.

Peter

Subject: RE: AP6 & Waves L3 Problem
Reply by: metaforensics
Date: 6/12/2007 7:28:00 PM

But i don't even think its the waves plugins, because I've even taken the L3 off of the ,aster buss, and it still renders down bad..

Go Back